Over ons

In 2002 werd Dierenkliniek Maaskant opgericht door Krista Caers. Doorheen de jaren is deze praktijk voor kleine huisdieren uitgegroeid tot een praktijk met 3 dierenartsen en 5 assistentes. De cliënten komen uit heel Zuid-Limburg en zelfs van buiten onze landsgrenzen. Inmiddels heeft Krista de fakkel doorgegeven aan dierenarts Kristel Paumen en is zij vanaf 1 oktober 2020 de nieuwe eigenaresse. 

Uiteraard beschikt de praktijk over moderne apparatuur en wordt er veel tijd besteed aan bijscholingen, zodat wij op de hoogte blijven van de nieuwste technieken. Om de beste zorg aan uw huisdier te kunnen verlenen werden er in 2019 grote verbouwingen uitgevoerd. Wij hebben nu 2 spreekkamers en verschillende wachtruimten zodat de dieren in rust kunnen wachten.

Kortom, bij Dierenkliniek Maaskant is uw dier in goede handen.

Krista Caers

Dierenarts

Mijn naam is Krista Caers. Ik woon in Teuven, samen met Peter, 3 honden en 3 katten. Mijn belangrijkste taak is chirurgie. Ernaast doe ik ook consultaties. Mijn vrije tijd is mijn honden en lezen.

 

Kristel Paumen

Dierenarts en eigenaar

Mijn naam is Kristel Paumen. Al zo lang als ik me kan herinneren wilde ik dierenarts worden. In 2012 werd mijn droom werkelijkheid en studeerde ik af als dierenarts in de gezelschapsdieren. Na mijn afstuderen kon ik gelijk van start bij Dierenkliniek Maaskant. Sinds 2020 mag ik me ook de nieuwe eigenaar van Dierenkliek Maaskant noemen. In de afgelopen jaren heb ik mij verder verdiept in mijn grootste interesses namelijk echografie, cardiologie en interne geneeskunde door middel van bijscholingen vanuit het ESAVS (European School For Advanced Veterinary Studies). Samen met mijn dochter Bregje en 2 katten woon ik in Bree (BE). In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met mijn dochtertje, tuinieren en sporten.

Caroline Maziers

Dierenarts

Simone Goossens

Assistente

Mijn naam is Simone Goossens. Ik ben sinds 4 oktober 2004 werkzaam als dierenartsassistente in deze praktijk. Ik woon samen met mijn vriend, 2 dochters, 2 honden, 2 pony’s in Nuth. Mijn werkzaamheden zijn zeer variërend maar ik ben vooral te vinden in de operatiekamer. Mijn hobby’s zijn mijn beestjes, paardrijden en koken.

Dominique Wessels

Paraveterinair

Mijn naam is Dominique Wessels. Ik ben in 2011 afgestudeerd  aan het citaverde college te Heerlen. Sindsdien ben ik werkzaam geweest in de dierenartspraktijk en sinds december 2019 versterk ik het team in Elsloo. De liefde voor dieren is ontstaan door de vele honden die wij thuis hadden i.v.m fokken. Hierdoor wist ik al op jonge leeftijd dat ik graag met dieren wilde werken. 

Quentin de Wilde

Paraveterinair

Mijn naam is Quentin de Wilde. Ik ben in 2023 afgestudeerd  aan Yuverta te Heerlen.  Jullie hebben mij misschien al vaker gezien in de praktijk tijdens mijn stages of vakantiewerk. Sinds September 2023 mag ik mij teamgenoot noemen van het team in Elsloo. De liefde voor dieren is ontstaan door de verschillende dieren waarmee ik thuis ben opgegroeid. Het was dan ook geen moeilijke keus om hiervan mijn beroep te maken.

Sofie Dresen

Paraveterinair

 

Maud Ruijters

Paraveterinair

Mijn naam is Maud Ruijters. Ik ben in 2020 afgestudeerd  aan het Capabel te Utrecht. Sindsdien ben ik werkzaam geweest in de dierenartspraktijk en sinds oktober 2023 versterk ik het team in Elsloo. In mijn vrije tijd kun je me vinden in de velden met mijn 2 honden of op de rug van mijn paard. 

Onze praktijk